У Броварах в місцях стихійної торгівлі вилучатимуть товар

Анонсовано проведення рейдів

У Броварах боротимуться з продажем товарів у місцях стихійної торгівлі та розпочнуть відповідні рейди містом. Про це домовились під час оперативної наради в мерії міста, передають "Коментарі".

Найбільші осередки стихійної торгівлі в Броварах знаходяться на бульварі Незалежності, на розі вулиці Марії Лагунової, а також поблизу супермаркету "АТБ" на вулиці Сергія Москаленка. Попри заборону тут торгувати та попередження про штрафи стихійна торгівля нікуди не поділась. Попереджувальні таблички торгівці зривають та повертаються на свої місця.

Понад місяць тому підприємцям пропонували безкоштовно продавати власний товар у визначених місцях поблизу центрального ринку "Господар", а на самому ринку — за оренду у 30 гривень на день за місце. Однак торгівці опираються таким ініціативам, мотивуючи тим, що визначені місця "непрохідні" та торгувати там складно.

"Оце ми працювали, роз’яснювальну роботу проводили. Люди, звичайно, обурюються… Ми вже говорили й с поліцією — краще за все взагалі їх туди не допускати", — заявила в.о. начальника відділу держнагляду за дотриманням санітарного законодавства Броварського райуправління Держпродспоживслужби Олександра Вакарчук.

У мерії Броварів вирішили фізично перешкоджати стихійній торгівлі. Рейди профільні фахівці разом з поліцією розпочнуть з вівторка, 5 липня. З ранку у місцях стихійної торгівлі вилучатимуть товар та документуватимуть порушення.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві через масове отруєння людей шаурмою вирішили провести рейди торгівельними точками. Через спеку будь-який харчовий продукт швидко перетворюється на отруту. Експерти ухвалили рішення обстежувати усі агропромислові ринки, ярмарки та ятки у столиці. Ці торгівельні точки перевірятимуть на дотримання правил безпечності та якості харчових продуктів.

Дивіться також фото, як у Києві демонтували МАФ, де люди потруїлись шаурмою.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


врунишке

5 липня 2022, 12:10

Никита, какой дерибан земли в Броварах, олена-ваня-никита, многоликий ты наш. В Броварах уже вся земля лет десять как раздерибанена. Нет ни клочка свободной земли.

врунишке

5 липня 2022, 12:07

Іван-Олена, ничего не будет и Сапожко останется мером. Да и определись ты уже, мальчик ты ваня, или девочка олена.

врунишке

5 липня 2022, 12:06

Олена, ты в Броварах хоть раз был, гей? Нет на бул. Незалежности никакого стихийного рынка и никогда не было. Там просто люди сидят на тротуарах небольшими групками, человек 10-15 на всю улицу и торгуют. Причем цены гораздо выше чем в магазине.

Іван

5 липня 2022, 11:55

Якщо Сапожко знищить стихійну торгівлю то йому врешті доведеться піти за російським кораблем. В людей закінчується терпіння.

Олена

5 липня 2022, 10:16

Все як завжди. Влада робить краще для себе, не для людей. Стихiйний ринок на Незалежностi не потрiбен тiльки тим, хто дивиться на картинку вулицi. Для тих, хто там скуповуеться -це знахiдка. Не треба пертись через половину мiста за 1помiдором, якого бракуе для салату. Все як завжди: не подобаеться владi - значить треба заборонити i штрафувати. На думки мешканцiв байдуже

Микола

5 липня 2022, 06:14

Герої ганяйте дідусів та бабусь,на Троєщині хлопці це роблять у балаклавах щоб сором небрав ,іде війна людям виживати неможливо а ви херої.

Никита

4 липня 2022, 21:24

Что, других проблем нет в Броварах ? Проще убрать бабушек-конкурентов сетям супермаркетов и получить от них откат. Лучше с полицией разберитесь и дерибаном земли.

Андрей

4 липня 2022, 20:27

Да. Нашли подходящее время. Людям выживать как-то нужно. К тому-же исчезновение стихийной торговли неизбежно приведет к новому повышению цен и снижению ассортимента товаров. Ну всё знают, что купить огурец - помидор у бабушки гораздо лучше для здоровья и кошелька чем пластиковый в супермаркете. Что до мяса - кушать курицу и мясо из того-же АТБ вообще небезопасно для жизни.

Сапижко

4 липня 2022, 19:26

https://argumentua.com/stati/brovary-banditskie-ili-tipichnaya-ukraina

Сапижко

4 липня 2022, 18:39

Да пи3ды все это. Никогда не уберете, пока не возглавите. Сделайте условия подходящими в проходных местах.

Олеся

4 липня 2022, 18:29

Это всё что может наша влада-запретиь. Мы всегда отовариваемся на Независимости, очень удобно и по-пути и цены ниже, т.к. от производителя . Не мешайте людям выживать в это тяжолое время. Ваша забота очень мешает выживать людям.

Татьяна

4 липня 2022, 17:40

Зачем в перекрывать людям кислород в это тяжелое время

Татьяна

4 липня 2022, 17:40

Зачем перекрывать кислород людям в это тяжелое время

Олесь

4 липня 2022, 15:53

Та пійшли би ви нахєр. Зробіть щось корисне замість того щоб шкодити покупцям і продавцям. Ще й бюджетні гроші отримують за прийняття дибільних рішень

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися