На трасі Бориспіль – Маріуполь триває ремонт важливого мосту (ФОТО)

Транспортне сполучення між низкою областей покращиться

На автомобільній трасі Бориспіль – Маріуполь триває капітальний ремонт мосту, що дозволить покращити транспортне сполучення між низкою областей. Про це розповіли в Службі автомобільних доріг України, передають "Коментарі".

За даними компанії "Укравтодор", ремонтні роботи тривають на 200-метровому мосту через річку Сула поблизу села Липове у Кременчуцькому районі в Полтавській області. Наразі на трасі Бориспіль-Маріуполь завершили монтаж головних металевих балок та ортотропних плит. Ці роботи тривали два місяці.

Нова прогонова будова тепер повністю металева. Вона замінила сталезалізобетонну, яка не витримувала фактичних навантажень і робила експлуатацію споруди небезпечною.

До початку ремонту міст перебував у аварійному стані. Переправа забезпечує транспортний зв’язок між Київською, Черкаською, Полтавською, Кіровоградською та Дніпропетровською областями. З 2021 року через споруду проїзд закритий для всіх видів транспорту. Пасажирські та вантажні перевезення здійснювати неможливо. Щоб відкрити рух мостом якнайшвидше, ремонтні роботи проводять цілодобово.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві через проведення ремонтних робіт обмежили рух транспорту в Шевченківському районі на вулиці Татарській. Ці обмеження через проведення капітального ремонту триватимуть до 31 травня. Ремонтні роботи проведуть на ділянці між вулицями Отто Шмідта і вулицею Половецькою. Потім дорожники працюватимуть на інших частинах вулиці Татарської.

Також у Києві через відновлення ремонтних робіт на кілька місяців обмежили рух транспорту на вулиці Льва Толстого. Ці обмеження через відновлення капітального ремонту триватимуть до кінця травня. Ремонтні роботи проводять на ділянці між вулицями Тарасівської та Митрополита Василя Липківського. Ремонт триватиме і на проїжджій частині, і на тротуарі.

Нагадаємо, у Дніпровському районі Києва відновили популярний автобусний маршрут зі станції метро "Лівобережна". Автобуси №117 за маршрутом "Станція метро "Лівобережна" – Русанівські сади" почали курсувати з 15 квітня. 

Читайте також, що метро у Києві тепер працює за новими правилами.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися