На Київщині вилучили велику партію фальсифікату (ВІДЕО)

Вартість вилученого оцінили в мільйони гривень

У Київській та Чернігівській областях під час обшуків вилучили майже 38 тисяч літрів фальсифікованого алкоголю. Подробиці розповіли у Державній прикордонній службі України, передають "Коментарі".

За даними відомства, прикордонники разом з представниками інших силових структур викрили мережу фальсифікованих алкогольних виробів. Встановлена група осіб, яка організувала незаконне виготовлення горілчаних виробів. Розливали контрафактну продукцію під виглядом різних брендів, використовуючи сфальшовані марки акцизного податку.

Фальсифікат продавали великими партіями довіреним клієнтам по всій території України. Вартість вилученої контрафактної продукції та майна становить понад дев’ять мільйонів гривень. Досудове розслідування триває.

столичні митники вилучили рідкісні археологічні знахідки. В одному з міжнародних відправлень виявили дзеркало з мідного сплаву V століття до нашої ери. Ще один артефакт знайшли в іншому міжнародному відправленні. Під виглядом мідного талісману з Ірпеня до Канади відправили раритетний амулет скіфської культури Північного Причорномор'я.

Нагадаємо, днями працівники Київської митниці викрили спробу незаконного пересилання старовинної ікони за кордон. Святиню кінця ХІХ – початку ХХ століття – "Богоматір Смоленська" пересилали як сувенір. Цю рідкісну річ намагалися відправити поштою з України до США

Читайте також, як київські митники запобігли контрабанді старовинних монет.

Читайте также