Проїзд в метро у Києві радикально зміниться: деталі (ФОТО)

Які зміни будуть в роботі столичної підземки

Столична підземка продовжує отримувати технічну допомогу від Польщі для оновлення рухомого складу. Про це розповів начальник комунального підприємства "Київський метрополітен" Віктор Брагінський, передають "Коментарі".

За його словами, ще шість варшавських вагонів прибули до Київського метрополітену минулого тижня. До транспортування готується восьмий поїзд, який найближчим часом вирушить до столиці. Зараз столична підземка отримала від Варшава 42 вагони з 60.

"По кожному зчепу працює спеціалізована комісія, яка визначає технічний стан рухомого складу. Це допоможе ефективно використати отримані вагони, зокрема як і технічні донори", — прокоментував Брагінський.

Начальник КП "Київський метрополітен" Віктор Брагінський оприлюднив фото чергової партії доставлених до Києва варшавських вагонів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві відновили роботу кілька тролейбусних маршрутів. За постійними схемами руху курсують тролейбуси №34 та №47. Відновлення руху пов’язано із завершенням дорожніх робіт на проспекті Володимира Івасюка на ділянці від вулиці Левка Лук’яненка до вулиці Героїв полку "Азов".  Автобусні маршрути № 34-ТР та 47-ТР закрили. Окрім того, за постійними схемами руху відновили маршрути тролейбусів №24 та №36.

Нагадаємо, у Києві планують запустити автобусний маршрут №105. У Дарницькій районній державній адміністрації розповіли, що до місцевої влади звернулися кияни із запитом на відновлення маршруту громадського транспорту з мікрорайонів Дарницьке лісництво та Бориспільське шосе для перевезення дітей з віддаленої лісової зони до школи та у зворотному напрямку. 

Читайте також, як мости в Києві руйнуються, як мости у Києві будуються, та хто на цьому заробляє.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися