Проїзд у Києві кардинально змінився: схеми нових маршрутів

Що треба знати киянам та гостям столиці

У Києві відновлять роботу кілька тролейбусних маршрутів. Про це пасажирів поінформували в комунальному підприємстві "Київпастранс", передають "Коментарі".

За даними перевізника, з суботи, 7 жовтня, за постійними схемами руху відновлять роботу тролейбусні маршрути №34 та №47. Відновлення руху пов’язано із завершенням дорожніх робіт на проспекті Володимира Івасюка на ділянці від вулиці Левка Лук’яненка до вулиці Героїв полку "Азов".  Автобусні маршрути № 34-ТР та 47-ТР працювати не будуть.

Окрім того, за постійними схемами руху відновили маршрути тролейбусів №24 та №36.

Нагадаємо, у Києві планують запустити автобусний маршрут №105. У Дарницькій районній державній адміністрації розповіли, що до місцевої влади звернулися кияни із запитом на відновлення маршруту громадського транспорту з мікрорайонів Дарницьке лісництво та Бориспільське шосе для перевезення дітей з віддаленої лісової зони до школи та у зворотному напрямку. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Чернігівській області почалася відбудова важливого для Київської області мосту. Відбудовують шляхопровід поблизу Ніжина. Його відновлення дозволить забезпечити транспортне сполучення центральних районів Чернігівщини з громадами області, а також із Київською та Сумською областями. Це розвантажить місцеві дороги від транзиту вантажного та пасажирського транспорту. Від часу деокупації Чернігівської області проїзду тут немає, весь транспорт змушений користуватися об’їзними дорогами. Подробиці та фото — за посиланням.

Читайте також, як мости в Києві руйнуються, як мости у Києві будуються, та хто на цьому заробляє.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися