На Великій окружній дорозі у Києві триває будівництво (ФОТО)

Які роботи тут зараз виконують

В Оболонському районі Києва тривають будівельні роботи на Великій окружній дорозі. Фото оприлюднили у Telegram-каналі очевидці, передають "Коментарі".

За інформацією киян, зараз на будівництві Великої окружної дороги проводять роботи з влаштування основи під пішохідні тротуари та велосипедні доріжки.

"Дорожнє полотно повністю сформовано та вкрито двома шарами чорнового асфальту, добігає кінця встановлення бордюрного каменю. Згодом будуть встановлюватись стовпи для освітлення", — йдеться у дописі до оприлюднених фото.

Відновили будівельні роботи на Великій окружній дорозі у квітні цього року. Роботи розпочали від вулиці Богатирської до проспекту ОболонськогоЗамовником будівництва Великої окружної дороги є Київська міська державна адміністрація. В мерії столиці сподіваються відкрити рух дорогою у грудні цього року. Оновлення покриття ділянки Оболонського проспекту на перетині з вулицею Героїв Дніпра заплановане на 2024 рік.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Чернігівській області почалася відбудова важливого для Київського регіону мосту. Відбудовують міст поблизу Ніжина. Його відновлення дозволить забезпечити транспортне сполучення центральних районів Чернігівщини з громадами області, а також із Київською та Сумською областями. Це розвантажить місцеві дороги від транзиту вантажного та пасажирського транспорту. 

Нагадаємо, у Києві одне з найвідоміших озер, розташоване на західній околиці житлового масиву Виноградар у Подільському районі столиці, знищено через забудову. Мова йде про озеро Синє. Столичні екологи назвали головні причини та закликали киян не ігнорувати дії влади Києва.

Читайте також, як мости в Києві руйнуються, як мости у Києві будуються, та хто на цьому заробляє.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися