У Києві подорожчали сигарети: скільки тепер коштує пачка

Ціна на сигарети збільшилася за місяць

У столиці та Київській області продовжують зростати ціни на тютюнові вироби. Про це свідчать дані, що містяться у свіжій статистиці на сайті Держстату.

Так, за інформацією джерела, сигарети з фільтром вітчизняних марок подорожчали за місяць більш ніж на 30 копійок. Їхня нова ціна становить 47,87 гривні за пачку з 20 штук. Раніше пачка цих тютюнових виробів обійшлася б покупцеві в 47,54 гривні.

Сигарети з фільтром медіум класу, за даними статистики, найбільше збільшилися в ціні. Практично на гривню змінилася вартість пачки сигарет із фільтром. Тепер вона обійдеться в 57,48 гривні. Місяцем раніше ціна пачки з 20 штук становила 56,63 гривні.

Тютюнові вироби з фільтром преміумкласу подорожчали на 23 копійки. Нова ціна становить 62,84, а попередня - 62,61 грн за пачку з 20 штук.

Сигарети без фільтра в середньому обійдуться покупцеві зараз у 43,24 грн. У порівнянні з минулим місяцем ціна зросла на 85 копійок за пачку з 20 штук.

Для порівняння вкінці 2020 року пачка сигарет з фільтром вітчизняних марок коштувала 43,87, що дешевше ніж зараз рівно на чотири гривні. Якщо говорити про тютюнові вироби з фільтром медіум класу, то їх ціна з грудня змінилася на 8,71 грн за пачку. Сигарети з фільтром преміумкласу практично за рік подорожчали на 4,70 грн. І на 4,51 гривні подорожчали в Києві сигарети без фільтра.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що в Києві подорожчали харчові продукти. Разом з тим є і деякі товари, які стали дешевшими. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що в Києві в популярному енергетику знайшли небезпечну добавку. Вся лінійка напоїв була знята з продажу. У компанії відреагували на цю подію. Подробиці читайте в нашому матеріалі.

Джерело: http://www.ukrstat.gov.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися