У Києві подорожчали сигарети: названі нові ціни

Найбільше змінилися ціни на сигарети з фільтром медіум-класу

У столиці продовжують рости ціни на тютюнові вироби. За місяць сигарети подорожчали в межах однієї гривні. Про це повідомляється в оновленій статистиці на сайті Держстату.

За даними джерела, найбільше за місяць подорожчали сигарети з фільтром преміумкласу. Раніше їх ціна середня ціна по Києву становила 63,55. Зараз - 64,22 грн за пачку з 20 штук, що на 67 копійок більше, ніж місяцем раніше.

Слідом за збільшення ціни йдуть сигарети вітчизняних марок. За місяць ціна цих тютюнових виробів збільшилися на 60 копійок. Тепер вони обійдуться покупцеві у 49,07 гривень за пачку з 20 штук.

Також подорожчали сигарети з фільтром медіум класу. Їх ціна змінилася за місяць на 30 копійок. На цей момент пачка з 20 штук в середньому коштує 58,37 гривні.

Ціни на сигарети без фільтра ніяк не змінилися за місяць. Сьогоднішня вартість пачки з 20 штук складає 43,41.

До слова, з початку поточного року, згідно з даними Держстату, подорожчали сигарети з фільтром медіум класу. У січні 2021 року вартість пачки становила 49,76 гривні, що на 8,61 грн менше, ніж зараз.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував про те, що в Києві подорожчали харчові продукти. Разом з тим вартість деяких продуктів навпаки стала нижчою. Детальніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що в Київській області зросли ціни на тепло. Виконком міської ради затвердив нові тарифи на теплопостачання в новому опалювальному сезоні. Детальніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.
Джерело: http://www.ukrstat.gov.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Іван

14 жовтня 2021, 17:49

Хто написав цей текст? Він хоч 3-ій клас школи закінчив?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися