У Броварах на одному з заводів звільнили усіх працівників

Що відомо про причини

У Броварах на заводі, який виробляє пластмасові вироби, звільнили усіх працівників. Про це на нараді за участі міського голови Ігоря Сапожко повідомив керівник Броварського міськрайонного центру зайнятості Максим Вітер, пише видання "Трибуна-Бровари".

За словами очільника Броварського міськрайонного центру зайнятості Максима Вітера, офіційну причину масового звільнення працівників на підприємстві ТОВ "Промпласт" не назвали. Відомо, що з заводу загалом звільнили шістнадцять робітників. Він додав, що протягом тижня інших масових звільнень в Броварській громаді не було.

Мер Броварів Ігор Сапожко припустив, що масовим звільненням на заводі можуть в такий спосіб компенсувати працівникам частину зарплатні за рахунок допомоги з безробіття, а решту грошей платитимуть "у конвертах". Броварський міський голова вимагає перевірити, чи дійсно підприємство закриває виробництво.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Броварській громаді від роботи усунули 35 освітян за відсутність щеплення від коронавірусу або довідки, що свідчить про протипоказання до вакцинації.

Нагадаємо, з 30 жовтня Київська область знаходиться у "червоній" зоні. Згідно з новими карантинними правилами, навчальні заклади, державні та інші установи та підприємства можуть працювати лише за умови, що 100% персоналу буде вакциновано.

Читайте також, що у мерії Києва відсторонили від роботи невакцинованих працівників.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Иван

11 листопада 2021, 22:41

Ну и хорошо, воздух будет чище...

Таня

11 листопада 2021, 11:07

А зачем Украине производства?. Лучше там полигон устроить, хорошие земли для полигона. Наши правители вывезли все что им надо, можно и разваливать

Александр

10 листопада 2021, 16:57

А депутаты все привит?

Коля

10 листопада 2021, 13:58

Мер Браворов и есть феодал, то есть местный царёк. У нас в Кинве - феодал мурло с отбитыми мозгами.

Светлана

9 листопада 2021, 12:45

Беспредел какой-то

Инесса

9 листопада 2021, 08:29

Бровары не Киев, здесь правят местные "царьки".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися