На Київщині посівна кампанія триває повним ходом

Українські аграрії боронять свій фронт

На Київщині попри бойові дії розпочалася посівна кампанія майже в усіх громадах. Про це розповів начальник Київської обласної військової адміністрації (ОВА) Олександр Павлюк, передають "Коментарі".

"Посівна розпочалася по всіх громадах, що не під окупацією противника. Навіть ті громади, які межують, наприклад, як Згурівська, де буквально два-три дні тому був противник, а сьогодні звідти вибитий, і іде посівна повним ходом", — сказав Павлюк

Начальник Київської обласної військової адміністрації зазначив, що українські аграрії боронять свій — продовольчий фронт та активно долучаються до посівної там, де це можливо. "Люди вірять в Збройні Сили, вірять в Україну, тому я впевнений, що ми переможемо. І дуже приємно, що ми будемо і з перемогою, і з хлібом", — наголосив голова Київської ОВА.

Голова Київської обласної військової адміністрації Олександр Павлюк розповів, що повернутися до звільненого від окупантів міста-героя Ірпінь можна буде лише після зачистки навколишніх міст, з яких ворог веде постійні обстріли. У найближчих планах українських військових звільнення та зачистка Бучі, Гостомелю, Ворзелю та Житомирської траси.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Збройні Сили України звільнили багато сіл у Броварському районі Київської області. Зараз там триває зачистка та розмінування територій.

Нагадаємо, на лінії оборони Києва українські військові повернули контроль над Вишеградом та контролюють інші села поблизу Макарова.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися