Мер Борисполя розповів про можливе відновлення роботи аеропорту

Яка ситуація з летовищем зараз

Бісквітний комплекс "Рошен" розпочинає свою роботу у Борисполі та очікується відновлення роботи аеропорту. Про це заявив Бориспільський міський голова Володимир Борисенко, передають "Коментарі".

"Можливо скоро розпочне свою роботу аеропорт. Не так як летовище, а так як інфраструктурний об’єкт. І, можливо, скоро туди повертатимуться люди, працівники, тому що дуже багато людей зараз знаходяться буквально на вулиці, без роботи, без заробітної плати. Ми максимально будемо сприяти та допомагати", — сказав Борисенко.

Мер Борисполя запевнив, що місцева влада буде максимально сприяти відновленню роботи міжнародного аеропорту та інших підприємств. Він також повідомив, що через війну в Україні інвестор відмовився будувати сміттєпереробний завод у Борисполі.

"Неприємна новина надійшла до мене. Ми вели перемовини стосовно сміттєпереробного заводу, щоб його зробити в нашому місті. На жаль, інвестори, з об’єктивних причин відмовились. Тому ми будемо шукати далі. Будемо вирішувати проблему зі сміттям, що була актуальна багато років ще до війни. З цим треба щось робити. Ми за екологію. Нам потрібно здобути перемогу, але й нам треба зберегти наше місто, Україну для наших нащадків", — прокоментував Бориспільський міський голова.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у державному підприємстві "Антонов" зробили офіційну заяву щодо збору коштів на відновлення знищеного російськими окупантами літака Ан-225 "Мрія" невідомою компанією. Фейк поширюється в інтернеті.

Читайте також, як у Києві викрили схему переправлення призовників за кордон.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися