Яка буде ситуація з постачанням пального й цінами на Київщині: голова ОВА повідомив подробиці

У найближчі тижні буде стабільне постачання пального на Київщину

Найближчими тижнями буде налагоджено стабільне постачання пального в Київську область. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив голова Київської ОВА Олександр Павлюк у своєму Телеграмі.

"Протягом найближчих тижнів ми розраховуємо налагодити стабільне постачання пального за новою логістичною схемою та покрити дефіцит, що виник через руйнування інфраструктури", - заявив Павлюк під час свого відеозвернення. 

Також голова Київської ОВА закликав людей за можливості не їздити на приватному автотранспорті.

Павлюк наголосив, що зростання цін на пальне неминуче.

"Враховуючи те, що єдиним джерелом постачання буде ЄС, споживачам потрібно бути готовим до того, що ціни на певні види пального будуть на рівні з сусідніми країнами. Зростання цін на пальне – неминуче, поки триває війна", - повідомив Павлюк.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у Києві спалахнула масштабна пожежа: в ДСНС повідомили подробиці. Пожежу вдалося повністю ліквідувати приблизно за 3 години. Під час гасіння пожежі змогли врятувати 5 осіб та евакуювати 98 осіб. Повідомляється, що жерт і постраждалих немає.

Також "Коментарі" писали, що ЗМІ встановили причетних до звірств у Бучі: допоміг лист окупанта. Журналісти агентства за три тижні, що провели в Бучі, опитали майже 100 місцевих жителів, дослідили фото- й відеодокази, а також документи, які залишили окупанти.

Джерело: https://t.me/kyivoda/3639


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися