Мікрогранти від "єРобота": мешканці Київщини подали найбільше заяв на отримання 250 тисяч грн

Cтолиця та Київська область - рекордсмени за кількістю поданих заяв на отримання коштів для бізнесу

Олексій Кулеба та КОВА повідомляють: "Державна програма єРобота успішно працює на Київщині. Із початку липня, відколи вона стартувала, мешканці області й переселенці подали 1031 заявку на мікрогранти для створення чи розвитку власного бізнесу. В області було реалізовано вже п’ять хвиль цієї програми, а за кількістю поданих заяв ми займаємо друге місце після столиці."

106 заяв вже погоджені – підприємці Київської області отримають по 250 тисяч гривень для реалізації своїх бізнес-проектів.

Олексій Кулеба нагадує, що подати заяву учасника можна на порталі "Дія".

"Це старт новим ідеям та збільшення кількості робочих місць у регіоні. Долучайтеся до програми єРобота і створюйте свій бізнес на Київщині," - додає голова Київської ОВА.

Відомо, що програма “єРобота” стартувала влітку. Програма запущена з метою створити десятки тисяч бізнесів і сотні тисяч робочих місць. 

Читайте далі: у Києві фото "любителів" паркуватися на газонах будуть занесені до бази правопорушників. Київзеленбуд фіксуватиме паркування на газонах та передаватиме до адмінкомісії КМДА.

"Дорога" службова недбалість: На Київщині посадовець зчинив збитки державі на понад 1 млн гривеньКиївська обласна прокуратура повідомляє про підозру посадовцю держпідприємства за службову недбалість. Дії підозрюваного вчинили збитки в 1,1 мільйон гривень, - повідомляють "Коментарі".

Читайте на сайті: київський ТРЦ "Магелан" "піде з молотка"Фонд гарантування вкладів фізичних осіб повідомляє, що 12 жовтня в системі "Prozorro.Продажі" пройде аукціон з продажу активів АТ "МР БАНК", що ліквідується Фондом. До складу лоту включено права вимоги за кредитними договорами, дебіторська заборгованість та об’єкти нерухомості, серед яких ТРЦ "Магелан".

Джерело: https://t.me/kyivoda/5901


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися