"Дорога" службова недбалість: На Київщині посадовець зчинив збитки державі на понад 1 млн гривень

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває

Київська обласна прокуратура повідомляє про підозру посадовцю держпідприємства за службову недбалість. Дії підозрюваного вчинили збитки в 1,1 мільйон гривень.

Прокурори Вишгородської окружної прокуратури підозрюють начальника одного з цехів Державного спеціалізованого підприємства "Центральне підприємство з поводження з радіоактивними відходами" у факті службової недбалості, що стала причиною тяжких наслідків.

"Встановлено, що підозрюваний підписав акт приймання-передачі спеціального обладнання, не перевіривши наявність сертифіката відповідності, митних документів, а також інших документів, необхідних для постановки його на відповідні обліки. Таким чином він позбавив підприємство можливості використовувати поставлене обладнання у своїй діяльності," - зазначає Київська обласна прокуратура.

Читайте далі: у Києві фото "любителів" паркуватися на газонах будуть занесені до бази правопорушників. Київзеленбуд фіксуватиме паркування на газонах та передаватиме до адмінкомісії КМДА.

Також на сайті "Коментарі": НБУ ввів у обіг кольорову монету з Володимирським собором у КиєвіНаціональний банк випустив пам’ятну монету "Володимирський собор у м. Київ" номіналом у 5 гривень.

Нагадаємо: на Київщині оцифрують архіви 1919-1945 ррКиївська обласна рада повідомляє, що за підтримки World Мonuments Fund на Київщині оцифрують архіви 1919-1945 років з інформацією про громадян. Запланована цифрова обробка більше тисячі книг реєстрації актів цивільного стану жителів Київщини.  Створення такої бази дасть змогу знайти дані про громадян кожного населеного пункту Київщини. В свою чергу, це дозволить людям досліджувати історію власного роду.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися