У Київській області планують будівництво нового заводу

Що відомо про інвестиційну перспективу

У Київській області іноземні інвестори розглядають можливість налагодження виробництва сандвіч-панелей та будівництво нового заводу. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Білоцерківської міської ради.

За даними відомства, про нові інвестиційні проєкти йшла мова під час робочого візиту делегації представників Євразійської бізнес асоціації з Республіки Південна Корея. Іноземці провели переговори з місцевою владою Білоцерківської міської територіальної громади щодо реалізації майстер-плану та окремих проєктів щодо відновлення України.

Презентуючи гостям Білу Церкву, міський голова Генадій Дикий акцентував увагу на вигідному розташуванні міста, що є сприятливим для розвитку міжнародного бізнесу та залучення інвестицій.

"Якщо ви приймете рішення про будівництво заводу, влада Білої Церкви всіляко сприятиме підтримці вашого бізнесу та подальших спільних проєктів. Для нас як для міста і країни, яка на сьогодні перебуває в стані війни, це дуже важливо", – заявив Дикий.

Мер Білої Церкви додав, що місто забезпечене спеціалістами різних напрямків та навчальними закладами, де їх готують, і в разі відкриття нових підприємств вони потім могли б залучатися на виробництво. У зустрічі з іноземною делегацією також взяли участь представники індустріальних парків та підприємці. Під час візиту представники делегації відвідали індустріальні парки "Біла Церква" та "Пачворк".

Нагадаємо, Постійна комісія Київської міської ради з питань архітектури, містопланування та земельних відносин не підтримала рішення про заповідання лісу в охоронній зоні музею в Пирогові. На цій земельній ділянці планують збудувати новий житловий мікрорайон. Подробиці — за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві будівля "Квіти України" залишається під захистом держави. Столична прокуратура відстояла охоронний статус пам’ятки архітектури у суді. Апеляційний адміністративний суд скасував незаконне судове рішення, за яким забудовник намагався позбавити охоронного статусу пам’ятку "Оранжерея, навчально-методичний павільйон "Квіти України".

Дивіться відео, як у Броварському районі Київської області відремонтували пошкоджений міст через річку Трубіж.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Митяй

5 листопада 2023, 07:22

Вор на воре

Сергій

5 листопада 2023, 05:46

А корейці в курсі яка у нас корупція?

Сергей

4 листопада 2023, 07:57

Харош в муравейнике делать муравейник

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися