У Київській області підготували землю під великий індустріальний парк

Де планують реалізовувати інвестиційний проєкт

У Броварах сформували велику земельну ділянку під будівництво індустріального парку. Профільна комісія затвердила технічну документацію із землеустрою щодо інвентаризації земель, передають "Коментарі".

За словами головної архітекторки Броварів Світлани Батинчук, нині мінімальна площа під індустріальний парк має бути 10 гектарів. Під індустріальний парк у Броварах на вулиці Сергія Москаленка сформовано земельну ділянку комунальної власності площею 15,4 гектарів.

Поки що невідомо, чи є інвестори для будівництва індустріального парку в Броварах. Місцеві депутати вважають, що місце на вулиці Москаленка досить зручне та інвестиційно привабливе для промислового розвитку. Поряд Об'їзна дорога, а на суміжній вулиці Підприємницькій вже будуються об'єкти промисловості.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Бучі місцева влада разом з іноземними інвесторами побудують великий індустріальний парк. Індустріальний парк Bucha Techno Garden буде розбудовано спільно з корейською державною компанією K-water. Це підприємство допоможе й з проведенням системи водопостачання по всій Бучанській громаді.

Нагадаємо, у Київській області іноземні інвестори розглядають можливість налагодження виробництва сандвіч-панелей та будівництво нового заводу. Про нові інвестиційні проєкти йшла мова під час робочого візиту делегації представників Євразійської бізнес асоціації з Республіки Південна Корея до Білої Церкви. Іноземці провели переговори з місцевою владою Білоцерківської міської територіальної громади щодо реалізації майстер-плану та окремих проєктів щодо відновлення України.

Читайте також, як національний парк на Київщині перетворюють на лісопилку.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися