Велике підприємство виставили на приватизацію у Київській області

Що відомо про оголошений тендер

Регіональне відділення Фонду державного майна України по Київській, Черкаській та Чернігівській областях виставило на приватизацію нежитлову адміністративно-лабораторну будівлю. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію відомства.

Об’єкт приватизації розташований у Білоцерківському районі Київської області в селищі міського типу Терезине по вулиці Першотравнева, 2. Загальна площа нежитлової адміністративної триповерхової будівлі становить понад 1,7 тисяч квадратних метрів.

"Будівля цегляна. Фасад будівлі оздоблений штукатуркою та пофарбований. Ззовні стіни частково оздоблені керамічною плиткою та пофарбовані. Отвори: двері – дерев’яні; вікна – дерев’яні, частково металопластикові", — йдеться в описі об’єкту приватизації.

Дата онлайн-аукціону з приватизації призначена на 19 грудня. Стартова ціна нежитлової адміністративно-лабораторної будівлі становить 431 тисячу гривень.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Ірпені планують відремонтувати Дитячо-юнацьку спортивну школу (ДЮСШ). За умовами оголошеного тендеру, підрядник має зробити капітальний ремонт ДЮСШ, розташованій в Ірпені по вулиці Троїцькій, 40. За роботи готові заплатити майже 266,7 мільйонів гривень.

Нагадаємо, до бюджету Києва стягнули понад 3,6 мільйонів гривень штрафів за поставку "швидких" неналежної якості. Київська міська прокуратура у виявила порушення інтересів держави під час придбання вкрай необхідних для потреб столиці карет швидкої допомоги. Цей факт мав місце в розпал світової пандемії COVID-19.

Читайте також, що на ремонт казарми під Києвом витратять десятки мільйонів гривень.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися