На Київщині ремонтують міст через річку Трубіж (ФОТО)

Що відомо про хід робіт

На трасі міжнародного значення Київ — Харків — Довжанський ремонтують міст через річку Трубіж. Про це повідомили у Київській обласній військовій адміністрації, передають "Коментарі".

Під час робочого візиту до Броварського району керівники обласної та районної військових адміністрацій відвідали зруйнований міст через річку Трубіж на трасі Київ — Харків на території Баришівської громади. Посадовці обговорили питання відновлення мосту, терміни та проблематику роботи.

За словами голови Київської обласної військової адміністрації Олексія Кулеби, зараз на території Баришівської громади ведуться механізовані роботи. В них задіяно близько 70 робітників, в подальшому для зведення каркасів планують залучити більше спеціалістів.

"Наразі нам важливо відновити повноцінний рух на усіх трасах регіонального та міжобласного значення. Невдовзі плануємо повноцінний запуск руху через цю ділянку дороги", — зазначив Кулеба.

Загалом під час бойових дій на Київщині було пошкоджено 49 мостів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що поблизу села Осещина у Вишгородському районі Київської області побудували мостовий перехід, що був зруйнований під час російської агресії.

Нагадаємо, на трасі Київ – Вишгород – Десна – Чернігів завершують аварійний ремонт. Ця автомобільна дорога між Києвом та Черніговом була суттєво пошкоджена бойовими діями в Чернігівській області. Однак траса залишилась фактично єдиним транспортним коридором між містами.

Читайте також, що у Києві обмежили рух приватних автівок Південним мостом.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися