На Київщині відремонтували ще один міст (ФОТО)

Чудова історія співпраці між районами

У селі Осещина Вишгородського району відремонтували міст. Про це повідомили у Київській обласній військовій адміністрації, передають "Коментарі".

За словами голови Київської обласної військової адміністрації Олексія Кулеби, це чудова історія, яка показує співпрацю між районами. Міст був зруйнований внаслідок російської агресії ще в перші дні війни. Через складні руйнування переправу тривалий час не могли відновити.

"Біля села Осещина побудували мостовий перехід, що був зруйнований під час російської агресії. І особливість цього ремонту є те, що допомогла це зробити сусідня громада, а саме — Білоцерківський район, мер міста Біла Церква — він сам — мостовик, інженер, фахова людина", — сказав Кулеба.

Білоцерківська громада допомогла спроектувати та відновити міст.

Нагадаємо, на трасі Київ – Вишгород – Десна – Чернігів завершують аварійний ремонт. Ця автомобільна дорога між Києвом та Черніговом була суттєво пошкоджена бойовими діями в Чернігівській області. Однак траса залишилась фактично єдиним транспортним коридором між містами.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві торгівельні кіоски малих архітектурних форм (МАФи), що розташовані біля станцій метро та перешкоджають доступу до укриттів, перенесуть на інші локації. Підприємцям запропонують інше місце для торгівельної діяльності. Якщо власники не перенесуть МАФи самостійно, їх демонтують столичні комунальники та доставлять споруди на штрафмайданчик.

Читайте також, що у Києві обмежили рух приватних автівок Південним мостом.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися