На трасі між Києвом та Черніговом завершують аварійний ремонт (ФОТО)

Як виглядає відремонтована дорога

На трасі Київ – Вишгород – Десна – Чернігів завершують аварійний ремонт. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Служби автомобільних доріг України.

Дорожники зазначили, що автомобільна дорога між Києвом та Черніговом була суттєво пошкоджена бойовими діями в Чернігівській області. Однак ця траса залишилась фактично єдиним транспортним коридором між містами. На найбільш пошкоджених ділянках влаштовували основу щебенево-піщаної суміші та вклали суцільний шар асфальтобетону. Крім того, відновили зруйновані узбіччя. На більш-менш цілих ділянках траси зробили ямковий ремонт.

Окрім ремонту покриття, на трасі Київ – Вишгород – Десна – Чернігів зробили ще два тимчасових об'їзди на місці зруйнованих під час бойових дій мостів. Водіїв закликали зважати на те, що в місцях виконання ремонтних робіт організували реверсивний рух. 

Нагадаємо, у Києві триває ремонт вулиці Льва Толстого. Столичні комунальники ремонтують ділянку від вулиці Жилянської до вулиці Митрополита Липківського. Цими вихідними дорожники виконали роботи від естакади на залізничний вокзал до вулиці Жилянської.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві торгівельні кіоски малих архітектурних форм (МАФи), що розташовані біля станцій метро та перешкоджають доступу до укриттів, перенесуть на інші локації. Підприємцям запропонують інше місце для торгівельної діяльності. Якщо власники не перенесуть МАФи самостійно, їх демонтують столичні комунальники та доставлять споруди на штрафмайданчик.

Читайте також, що у Києві обмежили рух приватних автівок Південним мостом.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися