Енергетики розповіли про ситуацію з відключеннями світла у Києві

Що треба знати споживачам

В кількох районах Києва були застосовані стабілізаційні відключення електроенергії, однак їх вже скасували. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію компанії "ДТЕК".

За даними оператора розподілу електроенергії, у частині Голосіївського, Шевченківського, Святошинського та Солом'янського районів Києва вводили відключення світла згідно стабілізаційних графіків. Через пошкодження обладнання енергооб’єкти не могли передавати енергію для всіх мешканців цих районів столиці. Тому за командою "Укренерго" були частково застосовані стабілізаційні відключення згідно з графіками.

"О 12:47 було відновлено електропостачання всіх жителів столиці, тому графіки стабілізаційних відключень більше не застосовуються", — заявили в "ДТЕК".

Енергетики додали, що ситуація в енергосистемі досі складна, тому треба слідкувати за оновленнями повідомлень від енергетичних компаній.

Нагадаємо, у Києві внаслідок ракетного обстрілу російських окупантів є влучання в об’єкт інфраструктури у Голосіївському районі столиці. У Святошинському районі Києва уламками ракети поранено три людини. Їм надали медичну допомогу. Також рештки збитої ракети пошкодили автомобілі. Під час ракетної атаки в столиці частково задіяли екстрені відключення електроенергії.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві викрили ділка, який пропонував керівництву Держгеокадастру і ДП "Центр Державного земельного кадастру" 1,5 мільйони гривень хабаря за "вирішення" судового спору. Керівник столичної компанії хотів незаконно отримати 38 мільйонів гривень, які були передбачені в тендері. Бізнесмен поставив обладнання, яке не відповідало заявленим вимогам і його вартість була завищена. Посадовці Держгеокадастру відмовилися підписувати звітну документацію. Через це підприємець подав на них до суду.

Крім того, у Фастівському районі Київської області затримали голову сільської ради під час отримання хабаря. Голова однієї із сільських рад Фастівського району вимагала із місцевого мешканця гроші за сприяння у виділенні земельної ділянки. Свою "послугу" оцінила у 78 тисяч гривень.

Дивіться також відео, як у Києві в ДТП потрапила маршрутка та ще три автомобілі.

Джерело: https://t.me/dtek_ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися