Ситуація з відключеннями світла у Києві та області змінилась

Що про наслідки ракетних атак розповіли енергетики

У Києві та Київській області після останніх ракетних атаки російських окупантів застосували мережеві відключення світла. Про це розповіли в державній компанії "Укренерго" та у Київській міській військовій адміністрації (КМВА), передають "Коментарі".

За даними КМВА, у Києві можуть бути мережеві обмеження. У зв’язку з цим, при зростанні споживання є ймовірність введення ліміту споживання для уникнення перевантаження та аварій.

"Для відновлення надійності електропостачання треба більше часу. Енергетики цілодобово працюють над цим", — йдеться в заяві Київської міської військової адміністрації.

Мешканців Києва закликали свідомо споживати електроенергію та не вмикати одночасно кілька потужних приладів.

"Кожен з вас своїм відповідальним ставленням може допомогти пришвидшити повернути Київ до стабільного забезпечення електроенергією", — наголосили в КМВА.

В державній компанії "Укренерго" поінформували, що після останньої ракетної атаки російських окупантів завдано найважчих пошкоджень електричним мережам. Через це все ще є мережеві обмеження у Києві та на Київщині. Через це при зростанні споживання можливі відключення світла для уникнення аварій.

Окрім того, мешканців Києва та регіону попередили про можливі звуки вибухів через планові вибухові роботи у Вишгородському і Бучанському районах Київської області. Через роботу саперів в регіоні в передмісті столиці може бути чутно вибухи.

Нагадаємо, 9 березня російські окупанти обстріляли аеробалістичною ракетою "Кинджал" об'єкт інфраструктури у Києві в Голосіївському районі столиці. Ліквідація наслідків тривала понад три доби. Енергетики частково застосували екстрені відключення електроенергії. Майже добу без тепла були 40% киян. У Святошинському районі Києва уламками ракети поранено три людини. Також рештки збитої ракети пошкодили автомобілі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що що в Оболонському районі Києва сталася пожежа на станції технічного обслуговування, розташованій на території заводу. Загасити пожежу на площі 100 квадратних метрів вдалося за пів години. Причину пожежі встановлюють. 

Читайте також, що про наслідки ракетних атак на Київ розповіли рятувальники.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися