Про наслідки ракетних атак на Київ розповіли рятувальники (ФОТО)

Що відомо про ракетні обстріли столиці

У Києві сьогодні вранці, 9 березня, ворог здійснив чергову ракетну атаку. Про наслідки повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій в Україні, передають "Коментарі".

За даними відомства, до ДСНС почали надходити повідомлення про вибухи та займання у Голосіївському та Святошинському районах Києва.

"У Голосіївському районі ворог поцілив в об’єкт критичної інфраструктури. Пожежу, що виникла внаслідок вибуху, ліквідовано.У Святошинському районі, внаслідок падіння уламків ракети, виникло займання у п’яти автомобілях у дворі житлових будинків", — заявили в ДСНС.

Внаслідок ворожої атаки постраждало троє осіб, двох з яких госпіталізовано до лікарні та ще одна особа від госпіталізації відмовилась. Загоряння авто ліквідовані.

Зараз комунальне підприємство "Київтеплоенерго" поетапно відновлює теплопостачання споживачам після ракетних ударів по критичній інфраструктурі столиці. Вже відновлено теплопостачання трьох сотень житловим будинків.

"Ведуться роботи по перепідключенню до інших теплоджерел усіх споживачів, які залишились без тепла. В основному, це будівлі в центрі  та на лівому березі міста", — заявили в КП "Київтеплоенерго".

Через знеструмлення котельнь у Києві застосували екстрені алгоритми реагування. Понад  половини котельнь столиці було переключено на альтернативні джерела електропостачання, на генератори.

Нагадаємо, у Києві внаслідок ракетного обстрілу російських окупантів є влучання в об’єкт інфраструктури у Голосіївському районі столиці. У Святошинському районі Києва уламками ракети поранено три людини. Їм надали медичну допомогу. Також рештки збитої ракети пошкодили автомобілі. Під час ракетної атаки в столиці частково задіяли екстрені відключення електроенергії.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві викрили ділка, який пропонував керівництву Держгеокадастру і ДП "Центр Державного земельного кадастру" 1,5 мільйони гривень хабаря за "вирішення" судового спору. Керівник столичної компанії хотів незаконно отримати 38 мільйонів гривень, які були передбачені в тендері. Бізнесмен поставив обладнання, яке не відповідало заявленим вимогам і його вартість була завищена. Посадовці Держгеокадастру відмовилися підписувати звітну документацію. Через це підприємець подав на них до суду.

Крім того, у Фастівському районі Київської області затримали голову сільської ради під час отримання хабаря. Голова однієї із сільських рад Фастівського району вимагала із місцевого мешканця гроші за сприяння у виділенні земельної ділянки. Свою "послугу" оцінила у 78 тисяч гривень.

Читайте також, що у Києві після вибуху сталася масштабна пожежа у приватному житловому будинку.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися