В урядовому кварталі у Києві замінили бруківку (ФОТО)

Що відомо про ремонтні роботи

У центрі Києва завершили роботи з переукладання гранітної бруківки. Про це розповіли в Київській міській державній адміністрації, передають "Коментарі".

За даними столичної мерії, переукладання гранітної бруківки завершили на вулиці Грушевського. Роботи виконували від Петрівської алеї до вулиці Садової. Цементний розчин, яким здійснювали укріплення гранітної бруківки, набирає міцності. Зараз на цій ділянці проводять роботи з благоустрою території.

Дорога буде повністю готова до відкриття руху транспорту орієнтовно за два тижні, після того, як бетонна суміш набере міцності. Поки що рух транспорту вулицею Грушевського, як і дорогами урядового кварталу, залишається обмеженим.

Нагадаємо, у Києві пропонують мотивувати киян та мешканців столиці у покращенні екології безкоштовним проїздом у метро. Столичній владі пропонують встановити на станціях Київського метрополітену автомати з прийому пластикової тари в обмін на придбання квитка на проїзд. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві розглядають кілька варіантів щодо покращення транспортного сполучення з Биковнею. Зокрема, у столиці планують продовжити "червону" лінію метро та запустити новий автобусний маршрут зі станції метро "Лісова".

Читайте також, що у Києві поліція зупинятиме маршрутки під час повітряної тривоги.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Правдоруб

26 квітня 2023, 14:28

Позор народу України, банда влада як сміялась, як знущалась з населення України так нічого не змінилось.

Вольдемарин

26 квітня 2023, 14:22

Як це розумно і вчасно: міняти бруківку під час війни. В країні грошей, що гною, нема куди дівати. В Україні бюджетний профіцит, армія надсучасною зброєю штурмує москву. Тому, звісно, саме той час, коли треба перекладати бруківку. Нічого не міняється з часів Сан Санича. Що не дивно: правлять його підопічні. І нехай велике будівництво триває. Адже перекладена бруківка зробила нас ще ближчими до перемоги. Слава еліті України. Українській еліті слава!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися