У Київській області покращили проїзд у громадському транспорті

Що потрібно знати пасажирам

Бучанська територіальна громада отримала власного перевізника. Про це розповіли в Бучанській міській раді, передають "Коментарі".

За даними мерії Бучі, ліцензію на пасажирські перевезення отримало комунальне підприємство "Бучатранссервіс".

"Це дуже важливий проект, який ми готували з осені минулого року. Радий повідомити, що запуск маршрутів вже на фінальному етапі. Тож невдовзі мешканці громади зможуть оцінити нову якість перевезення. Вірю, що це лише початок майбутньої розгалуженої системи комунального транспорту Бучі", — прокоментував Бучанський міський голова Анатолій Федорук.

Перші автобуси новоствореного комунального підприємства у Бучі вийдуть на маршрути вже у травні. Мова йде про автобуси, які торік Буча отримала як допомогу від муніципалітетів німецьких міст Дрезден та Бергіш Гладбах. 

Нагадаємо, у Києві пропонують мотивувати киян та мешканців столиці у покращенні екології безкоштовним проїздом у метро. Столичній владі пропонують встановити на станціях Київського метрополітену автомати з прийому пластикової тари в обмін на придбання квитка на проїзд. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві розглядають кілька варіантів щодо покращення транспортного сполучення з Биковнею. Зокрема, у столиці планують продовжити "червону" лінію метро та запустити новий автобусний маршрут зі станції метро "Лісова".

Читайте також, що оплата за проїзд у Києві радикально зміниться.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися