У Києві надовго обмежили рух транспорту ще на одній вулиці (СХЕМА)

Водіїв попередили про тимчасове обмеження руху транспорту

У Святошинському районі Києва через проведення ремонтних робіт надовго обмежили рух автомобільного транспорту. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію комунальної корпорації "Київавтодор".

За даними підприємства, рух транспорту у Києві обмежили на вулиці Жмеренській. Ці обмеження ввели через проведення масштабних ремонтних робіт.

"На вулиці Жмеринській частково обмежено рух до 30 червня. Дорожники розпочали масштабний поточний ремонт", — заявили в "Київавтодорі".

Зараз дорожники замінюють асфальтове покриття на ділянці від вулиці Чижевського (до перейменування — Чаадаєва) до вулиці Академіка Кіпріанова.

Нагадаємо, у Дарницькому районі Києва на капітальний ремонт парку відпочинку навколо озера Срібний кіл виділили мільйони гривень. Зона відпочинку розташована між проспектом Миколи Бажана та вулицею Срібнокільською. На її благоустрій готові витратити майже 9,3 мільйони гривень. Будівництво розпочали у травні цього року.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві на капітальний ремонт благоустрою парку на Дніпровській набережній у районі затоки Берковщина витратять десятки мільйонів гривень. Подробиці — за посиланням.

Читайте також, як набережну на Поштовій площі у Києві перетворили на паркінг.

Читайте также