У Київській області "за копійки" продають спиртовий завод (ФОТО)

Що відомо про аукціон з продажу державного майна

Призначили дату приватизації одного зі спиртових заводів у Київській області. Про повідомили у Фонді державного майна України у Києві, передають "Коментарі".

За даними відомства, на аукціон з приватизації виставили єдиний майновий комплекс державного підприємства "Триліський спиртовий завод". Підприємство розташоване за 71 кілометр від Києва у Фастівському районі Київської області в селі Триліси на вулиці Степова, 1А.

Об’єкт приватизації включає 40 одиниць нерухомого майна та об’єктів інфраструктури. Мова йде про складські, виробничі, адміністративні будівлі та споруди загальною площею понад 13 тисяч квадратних метрів. Загальна площа земельної ділянки становить понад один мільйон квадратних метрів. Земля призначена для виробничої діяльності.

Майно ДП "Триліський спиртовий завод" на загальну суму понад 3,2 мільйони гривень перебуває у податковій заставі. На балансі підприємства є деякі активи, що не підлягають приватизації, серед яких нерухомість та транспорт. Стартова ціна на приватизацію ДП "Триліський спиртовий завод" визначена на рівні понад 1,3 мільйони гривень. Аукціон з продажу підприємства призначено на вівторок, 22 серпня.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві повернули готель “Експрес” у державну власність, однак не без проблемних питань. Це підприємство з 2001 року знаходився в оренді у приватної компанії. Мінінфраструктури впродовж останніх років неодноразово зверталось до уповноважених органів контролю щодо необхідності повернення з оренди готелю через порушення умов договору, а також збитків для держави через занижену вартість. Подробиці — за посиланням.

Тим часом у Києві знесли старий Дегтярівський міст заради нової естакади. У столиці триває реконструкція транспортної розв’язки на перетині вулиць Дегтярівської, Олени Теліги та Олександра Довженка. 

Нагадаємо, у Дарницькому районі Києва планують витратити на поточний ремонт однієї з вулиць десятки мільйонів гривень. Мова йде про ремонт вулиці Бориспільської поблизу залізничного вокзалу "Дарниця". Ремонтні роботи мають виконати на ділянці від вулиці Привокзальної до вулиці Санаторної в обох напрямках.

Дивіться також фото, як на Оболоні триває будівництво нової естакади.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися