Комісія перевірила відбудову житлових будинків в Ірпені (ФОТО)

Як та де відбулися перевірки

Спеціальна комісія перевірила відбудову житлових будинків на кількох локаціях в Ірпені. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на Київську обласну військову адміністрацію.

За даними відомства, комісія побувала на п’яти локаціях в Ірпені. Одну перевірили повторно. Мова йде про багатоповерхівку на вулиці Ярославська, 14. Тут триває капітальний ремонт дев’ятиповерхівки на 144 квартири. Перевіряли цей об’єкт минулого тижня. Недоліки виправили.

Перевірили також ще чотири локації в Ірпені:

·      Гостомельське шосе, 24/1. Триває капремонт. Роботи виконують за графіком. До кінця року облаштують дах. Є незначні зауваження щодо безпеки праці.

·    Гостомельське шосе, 22. Капремонт будинку на 42 квартири. Термін робіт – 7 місяців. Є відставання від графіка на 2 тижні через нестачу працівників. 

·    Гостомельське шосе, 7а. Капремонт будинку на 22 квартири. Проводиться утеплення фасадів та покриття, замінюють пошкоджені вікна та двері, замінять та підсилять основні конструктивні елементи, виконають електромонтажні роботи тощо.

·     Гостомельське шосе, 7б. Будинок на 30 квартир. Капремонт роблять схожий. Є незначні відставання від графіка, бракує працівників. Підрядник гарантував усе виправити.

Загалом спеціальна комісія вже перевірила 17 із 56 об’єктів. У Київській обласній військовій адміністрації оприлюднили фото з останньої перевірки.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області іноземні інвестори розглядають можливість налагодження виробництва сандвіч-панелей та будівництво нового заводу. Про нові інвестиційні проєкти йшла мова під час робочого візиту делегації представників Євразійської бізнес асоціації з Республіки Південна Корея до Білої Церкви. Іноземці провели переговори з місцевою владою щодо реалізації майстер-плану та окремих проєктів щодо відновлення України.

Читайте також, що у Києві встановили інсталяцію з пошкодженим евакуаційним поїздом.

Читайте также