У Києві знесли тисячі незаконних МАФів та інших споруд (ФОТО)

Столичні комунальники доповіли про виконані роботи

З вулиць Києва прибрали майже 2,3 тисячі елементів благоустрою без дозвільних документів. Про результати роботи за три місяця доповів директор Департаменту територіального контролю Київської міської державної адміністрації Михайло Буділов, передають "Коментарі".

За його словами, за три місяці осені фахівці КП "Київблагоустрій" найбільше за демонтували елементи сезонної торгівлі – майже 1500. Демонтували столи, парасольки та інше приладдя, але вилучати товар може лише поліція.

"Наше завдання – своєчасно виявляти та прибирати з міського простору незаконну "стихійку", пересувну торгівлю, тимчасові споруди та літні майданчики. Адже це забирає громадський простір у киян та спричиняє накопичення сміття", – прокоментував Буділов.

Посадовець додав, що з вулиць Києва прибрали 126 засобів пересувної торгівлі і 371 тимчасову споруду, а також усунули понад 60 об’єктів, пов’язаних з радянською культурою.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що розповіли у Національному природному парку "Голосіївський" про шкоду і користь гризунів у заповідній зоні. У Голосіївському парку часто в лісі зустрічаються пошкоджені, ніби підточені олівці, дерева. Винуватцем цих пошкоджень є бобер європейський. Подробиці — за посиланням.

Нагадаємо, у Київському водосховищі вводять тривалу заборону на вилов раків. Заборону на вилов раків, окрім Київського, ввели на Канівському, Кременчуцькому, Кам’янському та Дніпровському водосховищах. Обмеження триватимуть до 2024 року. 

Читайте також, що кияни вимагають очистити забруднені водойми у Голосіївському парку.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Влад

13 грудня 2023, 13:47

Підтримка бізнесу і людей під час війни. Працюємо на перемогу. Запам'ятайте "ГЕРОЇВ"

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися