У Київській області облаштували модульне укриття в гімназії (ФОТО)

Як виглядає захисна споруда у навчальному закладі

У Гостомельській громаді в селі Озера повноцінно запрацювала гімназія №1 з новим укриттям. Про це повідомили у Київській обласній військовій адміністрації, передають "Коментарі".

За даними відомства, на території навчального закладу розташовані два корпуси, в одному навчаються школярі, в іншому – дошкільне відділення.

"Під час воєнних дій на Київщині будівля гімназії зазнала руйнувань. Приміщення дошкільного відділення було зруйновано на 75%. Ремонтні роботи з відновлення приміщень школи та дитсадка здійснювалися як за рахунок місцевого бюджету, так і за кошти громадських організацій та фондів", — зазначили Київській обласній військовій адміністрації.

Коштом благодійників і місцевого бюджету провели роботи щодо переоблаштування та ремонту приміщення овочесховища під укриття для дитсадка на 140 осіб. За рахунок місцевого бюджету на території гімназії встановили та облаштували швидкоспоруджуване модульне укриття. Воно може вміщувати до 100 осіб, на сьогодні в закладі навчаються 77 учнів.

Нагадаємо, у Київській області скасували договір на закупівлю тисячі дронів. Розірвали договір за тендером, який був оголошений у листопаді Департаментом цивільного захисту КОВА на закупівлю 1000 FPV дронів. Уся партія мала поїхати до 72-ї бригади, яка боронить країну на східному напрямку. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Ірпені планують відремонтувати Дитячо-юнацьку спортивну школу (ДЮСШ). За умовами оголошеного тендеру, підрядник має зробити капітальний ремонт ДЮСШ, розташованій в Ірпені по вулиці Троїцькій, 40. За роботи готові заплатити майже 266,7 мільйонів гривень.

Читайте також, що на ремонт казарми під Києвом витратять десятки мільйонів гривень.

Джерело: https://t.me/kyivoda/13213


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися