Про закриття нових станцій метро у Києві розповіли у метрополітені

Офіційна заява перевізника

У Києві закриття перегону між станціями метро "Почайна" і "Тараса Шевченка" не планується. Таку заяву зробили у комунальному підприємстві "Київський метрополітен", передають "Коментарі".

За даними перевізника, ділянка тунелів між станціями метро "Почайна" та "Тараса Шевченка" Оболонсько-Теремківської лінії потребує проведення планового ремонту, який виконають влітку наступного року. На час виконання робіт закриття перегону не планується.

"Фахівці "Київського метрополітену" ведуть постійний нагляд за станом тунельних споруд на всіх ділянках ліній підземки. Особливо тих, що побудовані у складних інженерно-геологічних і гідро-геологічних умовах", — заявили в КП "Київський метрополітен".

У перевізника закликали медіа не поширювати неправдиву інформацію. 

Нагадаємо, у Голосіївському районі Києва над тунелем метро почали просідати під землю торгові павільйони. Рух аварійною ділянкою біля колишнього Деміївського ринку перекрили.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві через затоплення тунелю зупинили рух поїздів на ділянці синьої гілки метро між станціями "Теремки" – "Деміївська". Аварійною ситуацією зацікавилась столична прокуратура. Подробиці — за посиланням.

Читайте також, що кияни вимагають звільнити директора столичного метрополітену.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися