Поблизу однієї з станцій метро у Києві почали геологічні дослідження

Що розповіли про ситуацію в мерії

У місцях просідання ґрунту поблизу станції метро "Деміївська" почали геологічні дослідження. Про це розповів директор Департаменту транспортної інфраструктури Київської міської державної адміністрації Руслан Кандибор, передають "Коментарі".

За його словами, ззовні в місцях просідання ґрунту поблизу станції метро "Деміївська" були пробурені свердловини для проведення геологічних досліджень. Протягом двох тижнів будуть готові результати. Після цього можна буде оцінити об’єми та види робіт із ліквідації просадки. Також за результатами геологічних досліджень можна буде визначити, яка ситуація біля самого тунелю, а саме внизу під землею.

"Загрози для руйнування капітальних споруд через просідання ґрунту немає. Навколо лише тимчасові споруди, які демонтують, аби провести відповідні роботи", – заявив Кандибор.

На час ремонтних робіт ділянки "синьої" гілки метро продовжено перекриття правої смуги проїжджої частини з бульвару Миколи Міхновського до проспекту Валерія Лобановського до наступного року. 

Нагадаємо, у Києві закриття перегону між станціями метро "Почайна" і "Тараса Шевченка" не планується. За даними перевізника, ділянка тунелів між станціями метро "Почайна" та "Тараса Шевченка" Оболонсько-Теремківської лінії потребує проведення планового ремонту, який виконають влітку наступного року. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві через затоплення тунелю зупинили рух поїздів на ділянці синьої гілки метро між станціями "Теремки" – "Деміївська". Аварійною ситуацією зацікавилась столична прокуратура. Подробиці — за посиланням.

Читайте також, що кияни вимагають звільнити директора столичного метрополітену.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися