В мерії Києва зробили важливу заяву щодо опалення будинків

Що потрібно знати столичним споживачам

У Києві перевірять роботу систем опалення в житлових будинках в умовах сильних морозів. Про це заявив заступник голови Київської міської державної адміністрації Петро Пантелеєв, передають "Коментарі".

За його словами, позачергову перевірку в житлових будинках проведуть на предмет усунення управляючими компаніями зауважень у роботі систем теплопостачання.

"Система теплопостачання в будинку вразлива саме в тих місцях, де може бути прохолодно. Тому не повинна бути пошкоджена теплоізоляція, не повинні бути відкриті вікна на горищах. Усі ці речі необхідно контролювати протягом зими. Якщо циркуляція води в системі опалення зупиняється, то під впливом морозу ці ділянки трубопроводу можуть пошкодитись", — заявив заступник мера Києва.

Минулого тижня Рада оборони Києва у зв’язку з різким похолоданням та потенційною загрозою потужних обстрілів доручила житлово-експлуатаційним підприємствам, управляючим компаніям усіх форм власності, ОСББ та ЖБК у будь-який час доби не допустити замерзання системи опалення в разі надзвичайної ситуації.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Голосіївському районі Києва сталася аварія на теплотрасі. Було ускладнено рух транспорту в напрямку Столичного шосе через те, що на вулиці Академіка Заболотного провалився асфальт.

Окрім цього, у Києві цієї ночі працівники комунальних підприємств "Київводоканал" та "Київавтодор" ліквідовували аварію на водопроводі. На Борщагівці сталася аварія на мережах холодного водопостачання. Холодною водою затопило проїжджу частину на бульварі Жуля Верна.

Дивіться також відео, як у Києві на Троєщині вщент згорів тролейбус.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися