Депутати вирішили, коли розглянуть питання затоплення метро у Києві

Призначено засідання Тимчасової контрольної комісії Київради

У Києві засідання Тимчасової контрольної комісії Київської міської ради з питання затоплення станцій метро у столиці відбудеться на наступному тижні. Про це заявив депутат Київради Олександр Тимченко, передають "Коментарі".

За його словами, комісія розгляне питання встановлення причин зупинки на ділянці тунелю метрополітену між станціями "Либідська" та "Деміївська".

Основними завданнями комісії є:

·       встановити причини зупинки на ділянці тунелю метрополітену між станціями "Либідська" та "Деміївська";

·       забезпечити контроль за проведенням якнайшвидшого ремонту тунелю метрополітену на Оболонсько-Теремківській лінії;

·       перевірити стан тунелю та всіх інших ліній метрополітену Києва.

Членами комісії є представники всіх фракцій Київської міської ради. Засідання комісії заплановане на наступну п’ятницю, 19 січня.

Нагадаємо, у Києві закриття перегону між станціями метро "Почайна" і "Тараса Шевченка" не планується. За даними столичного метрополітену, ділянка тунелів між станціями метро "Почайна" та "Тараса Шевченка" Оболонсько-Теремківської лінії потребує проведення планового ремонту, який виконають влітку цього року. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві через затоплення тунелю зупинили рух поїздів на ділянці синьої гілки метро між станціями "Теремки" – "Деміївська". Аварійною ситуацією зацікавилась столична прокуратура. Подробиці — за посиланням.

Читайте також, чому депутати тягнуть час із проблемою затоплення станцій метро у Києві.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися