На ремонт лікарні у Києві готові витратити десятки мільйонів

Що відомо про тендер та замовленні послуги

У Києві витратять десятки мільйонів на капітальний ремонт однієї з лікарень у Подільському районі столиці. Про це йдеться в оприлюдненому в системі публічних закупівель Prozorro тендері, передають "Коментарі".

За умовами тендеру, на ремонтні роботи одного з корпусів медичного закладу готові витратити майже 65 мільйонів гривень. Замовником послуг є комунальне некомерційне підприємство "Клінічна лікарня "Психіатрія". Медичний заклад розташований у Києві по вулиці Кирилівська, 103.

Переможець тендеру має зробити у клінічній лікарні капітальний ремонт відділення реабілітації. Замовлені ремонтні роботи у медичному закладі повинні виконати до 1 липня 2024 року. Аукціон відбудеться наступного тижня. Початок торгів — 27 лютого.

Нагадаємо, що у Києві виставили на продаж велике медичне підприємство на Подолі. Мова йде про приватизацію Єдиного майнового комплексу Державного комерційного підприємства "Київське експериментальне протезно-ортопедичне підприємство". Заклад займається медичною практикою на ліцензійних умовах. Тут працюють понад сотні людей.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві планували витратити шалені гроші на ремонт лікарні. Ризиковий тендер викрили аналітики Територіального управління Бюро економічної безпеки у столиці. Фахівці перевірили тендерні умови та переможця, який отримав контракт на понад пів мільярда гривень.

Читайте також, які безкоштовні медичні послуги можна отримати у центрі спортивної медицини у Києві.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Партия 5.10

20 лютого 2024, 10:04

Кому война, а кому мать родна

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися