На трасі "Київ — Знам'янка" тривають ремонтні роботи (ФОТО)

Ще кілька кілометрів вже відремонтували

У Київській області тривають ремонтні роботи на трасі "Київ — Знам'янка". Як ремонтують дорогу національного значення, показали на сторінці програми "Велике будівництво" у Facebook, передають "Коментарі".

Дорогу "Київ — Знам'янка" у Київській області збудували наприкінці 1980-х років. З того часу ця траса капітально не ремонтувалася. Інтенсивність руху на дорозі становить майже 11,5 тисяч автомобілів за добу. Цього року планують капітально відремонтувати 60 кілометрів траси "Київ — Знам'янка" у Київській області до кордону з Черкаською.

Автошлях Н-01 "Київ — Знам'янка" починається зі столиці України та проходить територією Київської, Черкаської та Кіровоградської областей. Траса має протяжність майже 300 км. Ремонтні роботи на дорозі "Київ — Знам'янка" стартували у травні цього року. Зараз вони тривають на 105-106 кілометрах. 

Нагадаємо, мер Києва Віталій Кличко перевірив будівництво Подільського мосту та розповів, де зараз тривають роботи. Він повідомив, що триває демонтаж надводної частини тимчасових опор. Ці роботи планують завершити до кінця серпня, а паралельно демонтують і підводні частини Подільського мосту. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві на мосту імені Є. О. Патона планують виконати масштабні відновлювальні роботи, проте початок реконструкції відкладено через проблеми з розробкою проєктно-кошторисної документації. За даними столичної мерії, комунальна корпорація "Київавтодор" двічі намагалася закупити розробку проєктно-кошторисної документації із реставрації мосту Патона, але результати тендерів двічі відхиляв Антимонопольний комітет України.

Читайте також, як будують Подільський міст на Русанівських садах і дивіться відео усієї споруди, зняте з висоти пташиного польоту.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися