У Києві триває будівництво Окружної дороги на Оболонь (ВІДЕО)

З’явилося відео нової траси, зняте з висоти пташиного польоту

У Києві тривають будівельні роботи над спорудженням Окружної дороги на Оболонь. Відео майбутньої траси з висоти пташиного польоту зняв блогер Сергій Мухлинін, передають "Коментарі".

Відео будівництва Окружної дороги на Оболонь з’явилося наприкінці серпня. Автор кадрів показав, як тривають роботи від вулиці Богатирської до річки Дніпро. Сергій Мухлинін зазначив, що на проєктній трасі споруджують мостовий перехід над залізницею.

Цього тижня будівництво Окружної дороги на Оболонь проінспектував мер Києва Віталій Кличко. Він перевірив, як тривають роботи та повідомив, що підрядники запевняють за кілька місяців завершити будівництво автотраси, щоб її можна було відкрити до кінця цього року.

 

Нагадаємо, у Києві на час проведення ремонтних робіт частково обмежили рух транспорту на Південному мосту. З 24 серпня на Південному мосту розпочали заміну старих деформаційних швів. З цього дня рух автомобільного транспорту тут обмежено. Перший етап ремонту мосту розпочали під проїжджою частиною. Обмеження руху триватиме до 1 жовтня.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві на мосту імені Є. О. Патона планують виконати масштабні відновлювальні роботи, проте початок реконструкції відкладено через проблеми з розробкою проєктно-кошторисної документації. За даними столичної мерії, комунальна корпорація "Київавтодор" двічі намагалася закупити розробку проєктно-кошторисної документації із реставрації мосту Патона, але результати тендерів двічі відхиляв Антимонопольний комітет України.

Читайте також, як будують Подільський міст на Русанівських садах та дивіться відео усієї споруди, зняте з висоти пташиного польоту.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися