На трасі "Київ — Чоп" триває будівництво транспортної розв’язки (ФОТО)

Роботи ведуться в рамках національної програми "Велике будівництво"

На трасі міжнародного значення "Київ — Чоп" триває будівництво транспортної розв’язки. Як змінюється магістраль, показали на офіційній сторінці Київської обласної державної адміністрації у Facebook, передають "Коментарі".

Транспортну розв’язку на трасі "Київ — Чоп" будують біля селища Стоянка. Будівництво цього інфраструктурного об’єкта почали кілька місяців тому в рамках національної програми "Велике будівництво". Через будівельні роботи на автошляху періодично перекривають рух транспорту.

В "Укравтодорі" впевнені, що після відкриття транспортної розв’язки на трасі "Київ — Чоп" суттєво покращиться ситуація з безпекою. Окрім того, розв’язка розвантажить транспортні вузли та прискорить маршрути поблизу Києва.

Нагадаємо, на трасі "Київ – Одеса" обмежили рух транспорту через будівництво транспортної розв’язки. Будівництво розпочали поблизу села Віта-Поштова. Зараз на ділянці траси "Київ – Одеса" триває влаштування буронабивних паль на тунелі. На лівій проїзній частині дороги розміщують важку будівельну техніку. Через будівельні роботи з 7 вересня до 25 жовтня на трасі перекрито дорогу у напрямку Києва. Рух транспорту буде здійснюватися однією смугою правої проїзної частини у напрямку Одеси.

Окрім того, триває будівництво транспортної розв’язки на трасі "Київ — Харків". Новий об’єкт дорожньої інфраструктури розташований на перетині двох автошляхів: "Київ — Харків" та "Дніпро — Решетилівка". Тут вже частково завершили асфальтування. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві розпочали підготовчі роботи з будівництва Оболонського пішохідного мосту зі сторони вулиці Прирічної на острів Оболонський. Також у Києві на час проведення ремонтних робіт частково обмежили рух транспорту на Південному мосту. З 24 серпня на Південному мосту розпочали заміну старих деформаційних швів. З цього дня рух автомобільного транспорту тут обмежено до 1 жовтня.

Читайте також, що у Києві на мосту Патона планують виконати масштабні відновлювальні роботи, проте початок реконструкції відкладено через проблеми з розробкою проєктної документації. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися