Трасу "Київ — Харків — Довжанський" перетворюють на швидкісний автобан (ВІДЕО)

Як виглядає дорога на виїзді з Полтави

Під час ремонтних робіт траса міжнародного значення "Київ — Харків — Довжанський" перетворюється на швидкісний автобан. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію національної програми "Велике будівництво".

У липні з боку Полтави ремонтні роботи дороги М-03 "Київ – Харків – Довжанський" велись у напрямку Валок у Харківській області. Дорожники відновлювали трасу між 404-м та 417 кілометрами міжнародної траси. Довжина ділянки, де й зараз триває ремонт, складає 25 кілометрів. Завершити роботи з відновлення дороги планують до кінця 2021 року. Будівництво фінансується за кошти Міжнародної фінансової організації, повідомили в "Укравтодорі" Харківської області.

Загалом масштабні ремонтні роботи на міжнародній трасі "Київ – Харків – Довжанський" тривають у кількох областях України. Як виглядає відремонтована ділянка дороги на виїзді з Полтави, можна подивитися на відео.


Нагадаємо, на трасі "Київ – Одеса" розпочали активні будівельні роботи зі зведення нової транспортної розв’язки поблизу села Віта-Поштова. Через будівельні роботи до 25 жовтня на трасі "Київ – Одеса" перекрили дорогу у напрямку столиці

Окрім того, тривають будівельні роботи на розв’язці на трасі "Київ — Харків". Новий об’єкт дорожньої інфраструктури розташований на перетині двох автошляхів: "Київ — Харків" та "Дніпро — Решетилівка". 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві розпочали підготовчі роботи з будівництва Оболонського пішохідного мосту зі сторони вулиці Прирічної на острів Оболонський. Також у Києві на час проведення ремонтних робіт частково обмежили рух транспорту на Південному мосту. З 24 серпня на Південному мосту розпочали заміну старих деформаційних швів. З цього дня рух автомобільного транспорту тут обмежено до 1 жовтня.

Читайте також, що у Києві на мосту Патона планують виконати масштабні відновлювальні роботи, проте початок реконструкції відкладено через проблеми з розробкою проєктної документації. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Читатель

8 листопада 2021, 09:56

Езжу по этой трассе с 1990 года. Вот с тех пор она все строится и строится. 31 год строить одну трассу!!!!!!!!!!!!! Наверное такой "бешенной скорости" нет ни в одной стране мира. За три десятилетия ее можно было вручную построить при помощи конной тяги. Браво Укравтодору!!!!!!!!!!!!!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися