Як змінюється траса "Київ — Знам'янка" під час ремонту (ФОТО)

Де зараз тривають дорожні роботи

У Київській області тривають роботи з ремонту траси Н-01 "Київ — Знам'янка". Як змінюється дорога та де зараз триває ремонт повідомив голова Київської обласної державної адміністрації Василь Володін, передають "Коментарі".

Голова Київської облдержадміністрації Василь Володін оприлюднив світлини з різних дільниць траси "Київ — Знам'янка". Ремонтні роботи тут ведуться в рамках національної програми "Велике будівництво". Дивіться, як ремонтують цю дорогу поблизу Кагарлика.

Ремонтні роботи на трасі "Київ — Знам'янка" також тривають на 99-му кілометрі.

Дивіться також, як ремонтують дорогу "Київ — Знам'янка" на 58-му кілометрі.

Ще одну ділянку траси "Київ — Знам'янка" оновлюють на 54-му кілометрі дороги.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на трасі "Київ – Одеса" обмежили рух транспорту через будівництво транспортної розв’язки. Поблизу села Віта-Поштова починають зводити новий інфраструктурний об’єкт. Він забезпечить розподіл транспортних потоків на ділянці дороги з високою інтенсивністю руху. Через будівельні роботи з 7 вересня до 25 жовтня на трасі буде перекрито дорогу у напрямку Києва. 

Нагадаємо, на трасі міжнародного значення "Київ — Чоп" біля селища Стоянка тривають будівельні роботи на транспортній розв'язці. Нова транспортна розв’язка суттєво покращить ситуацію з безпекою, розвантажить транспортні вузли та прискорить маршрути поблизу столиці.

Окрім того, триває будівництво транспортної розв’язки на трасі "Київ — Харків". Новий об’єкт дорожньої інфраструктури розташований на перетині двох автошляхів: "Київ — Харків" та "Дніпро — Решетилівка".




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


NIK

17 вересня 2021, 09:53

Одну дорогу делают а в окрестностях все дороги за лето разбили! На Потоки и Шандра попробуйте свернуть!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися