На Солом’янці реконструюють велику ділянку тепломереж (ВІДЕО)

Столичні комунальники замінюють магістральний трубопровід

У Солом’янському районі Києва реконструюють велику ділянку тепломереж. Про повідомили у комунальному підприємстві "Київтеплоенерго", передають "Коментарі".

Столичні комунальники проводять роботи з реконструкції на магістральному трубопроводі від районної котельні "Відрадний". За даними "Київтеплоенерго", зношені труби міняють на ділянці уздовж усієї вулиці Леваневського. Ця тепломережа складає з майже 1,2 кілометрів зношених труб, які пропрацювали з 1962 року. На зміну їм прокладуть нові трубопроводи з попередньою ізоляцією, сигналізацією про пошкодження та запірною арматурою європейського зразка.

У комунальному підприємстві "Київтеплоенерго" зазначили, що від магістральної тепломережі тепло отримують 25 житлових будинків, дві школи та два відомства. Комунальники додали, що завдяки реконструкції вдасться суттєво підвищити надійність теплопостачання.


Окрім того, триває модернізація тепломереж на Караваєвих дачах у Солом’янському районі Києва. Реконструкція відбувається уздовж вулиці Вадима Гетьмана. Комунальники міняють магістральний трубопровід. Довжина ділянки, де триває ремонт, складає майже один кілометр. Тепломережа обслуговує школу, дитячий садок, низку закладів та 19 житлових будинків. На трубопроводі на Караваєвих дачах встановлюють нові труби європейського зразка діаметром 600 мм із системою сигналізації про пошкодження. Нове обладнання розраховане на 40-50 років експлуатації.

У Києві для зниження аварійності також триває реконструкція тепломереж на вулицях Архипенка, Кулібіна, Вифлеємській та Старонаводницькій. За попередні два роки у Києві провели повну реконструкцію 270 кілометрів трубопроводів. Це дозволило знизити їхню аварійність на 15%.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Асоціація міст України запропонувала владі пакет заходів для стримування цін на опалення і гарячу воду. В АМУ вважають, що для збереження тарифів на сталому рівні та недопущення відключень тепла центральна влада має, зокрема, надати громадам справедливу компенсацію.

Читайте також, що у Києві цієї осені на 30-40% зростуть тарифи на гарячу воду та опалення під час нового опалювального сезону.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися