Під Києвом через річку Ірпінь будують тимчасовий об'їзд (ФОТО)

Дорожники готуються до ремонту мосту

Через капітальний ремонт мосту через річку Ірпінь на трасі "Київ — Фастів — Біла Церква — Тараща — Звенигородка" будують тимчасовий об'їзд. Про це повідомили у Службі автомобільних доріг у Київській області, передають "Коментарі".

Поблизу селища Білогородка тривають підготовчі роботи до капітального ремонту мосту через річку Ірпінь. Ця споруда протяжністю майже 90 метри була побудована у 1968 році та ніколи капітально не ремонтувалася, зазначили у Службі автомобільних доріг у Київській області. Шляхопровід визнали непридатним до експлуатації.

Зараз дорожники працюють над будуванням тимчасового мосту, через який на час ремонту буде здійснюватися об’їзд. На цій споруді монтують прогонову будову та влаштовують опори тимчасової об'їзної дороги.

На мосту, який ремонтуватимуть на трасі "Київ — Звенигородка", замінять балки прогонової будови та відремонтують проїзну частину. На шляхопроводі також встановлять нове перильне та бар‘єрне огородження, дорожні знаки та нанесуть дорожню розмітку. Водіям у Службі автомобільних доріг у Київській області порадили враховувати інформацію про підготовчі роботи до ремонту мосту через річку Ірпінь.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Києві планують зведення 18 нових станцій метрополітену, які з'єднають Троєщину і центральний залізничний вокзал столиці. Після відкриття автомобільного руху на Подільському мосту розпочнеться активна фаза робіт з будівництва нової гілки метро на Троєщину. Також у Києві тривають будівельні роботи зі спорудження метро на Виноградар.

Нагадаємо, на трасі "Київ – Одеса" розпочали активні будівельні роботи зі зведення нової транспортної розв’язки поблизу села Віта-Поштова. Через будівельні роботи до 25 жовтня на трасі "Київ – Одеса" перекрили дорогу у напрямку столиціОкрім того, тривають будівельні роботи на розв’язці на трасі "Київ — Харків". Новий об’єкт дорожньої інфраструктури розташований на перетині двох автошляхів: "Київ — Харків" та "Дніпро — Решетилівка". 

Читайте також, що у Києві на мосту Патона планують виконати масштабні відновлювальні роботи.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися