На Осокорках планують поліпшити транспортну інфраструктуру

У мікрорайоні Бортничі побудують під’їзну дорогу

На Осокорках планують поліпшити транспортну інфраструктуру, щоб збільшити пропускну спроможність доріг у мікрорайоні Бортничі. Про це розповів заступник директора Департаменту містобудування та архітектури Київської міської державної адміністрації (КМДА) Юрій Тацій, передають "Коментарі".

За його словами, у промисловому мікрорайоні Бортничі можуть розпочинати роботу над проєктуванням будівництва під’їзної дорогу та реконструкції вулиці Вирлицька. Відповідні умови та обмеження до цього вже отримали від Департаменту містобудування та архітектури КМДА, повідомив Тацій.

У Бортничах вулиця Вирлицька єдина, що тягнеться між двома озерами, тому на цій ділянці часто утворюються автомобільні затори, зазначив Тацій. Він додав, що будівництво додаткового під’їзду та реконструкція самої вулиці дозволять розвантажити дорогу. Замовником будівельних робіт виступає комунальна корпорація "Київавтодор".

Окрім того, у Києві обрали підрядника для завершення будівельних робіт на Дарницькому мосту, який знаходиться на балансі держави. Понад десять років на залізнично-автомобільному шляхопроводі через Дніпро, відомому також, як "міст Кірпи", не можуть добудувати автомобільні з’їзди на лівому березі. У Мінінфраструктури повідомили, що контракт з підрядником підписаний. Вартість будівельних робіт складає понад мільярд гривень.

Нагадаємо, через ремонтні роботи у Києві знову обмежили рух транспорту через Південний міст. Дорожники працюватимуть до середини грудня над заміною деформаційних швів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на Подільському мосту тривають будівельні роботи зі зведення наземної частини метро на Троєщину. Зараз у Києві станції метро на Троєщину будують на нижньому ярусі Подільського моста. Будівельні роботи ведуться також на лівому березі річки Дніпро.

Дивіться також, як триває будівництво Окружної дороги на Оболонь.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Святослав

5 жовтня 2021, 10:58

Нету в Бортничах ул.Вырлицкая

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися