З’явилися нові кадри будівництва Окружної дороги на Оболонь (ВІДЕО)

Дивіться відео з висоти пташиного польоту

У Києві тривають активні будівельні роботи зі зведення Окружної дороги на Оболонь. Як виглядає майбутня траса зараз на відео, знятому з висоти пташиного польоту, показав блогер Сергій Мухлинін, передають "Коментарі".

На відео автора можна побачити неймовірні панорами Оболонського району Києва та працюючих над зведенням Окружної дороги будівельників та техніку.

"Робочий ранок робочого дня. Два кілометри активних робіт на дорозі, яка допоможе розвантажити Оболонь від транзитного транспорту. Багато техніки, багато робітників. Посміхаються на камеру, передають повітряні привіти. Пролетів трохи далі, аж до Прирічної", — прокоментував Сергій Мухлинін своє нове відео.

 

Столична влада продовжує роботи з будівництва нової ділянки Великої кільцевої автомобільної дороги. До кінця року у Києві планують запустити автомобільне сполучення від Мінського проспекту до вулиці Богатирська. Відомо, що на ділянці від вулиці Сім'ї Кульженко до вулиці Богатирська закінчуються ремонтні роботи. Тут добудовують надземний перехід і дві транспортні розв'язки на перетині із залізницею і Богатирській. На наступному етапі будуть облаштовані з'їзди від вулиці Сім'ї Кульженко до вулиці Богатирська, а автомобільне сполучення на даній ділянці планують запустити до кінця року.

У Києві також тривають будівельні роботи зі спорудження метро на Виноградар. Відео, зняте з висоти пташиного польоту, демонструє ділянку від проспекту Правди до вулиці Мостицькій.

Окрім того, на трасі "Київ – Одеса" розпочали активні будівельні роботи зі зведення нової транспортної розв’язки. Новий інфраструктурний об’єкт будують поблизу села Віта-Поштова. На трасі "Київ – Одеса" працює важка будівельна техніка. Зараз на цій ділянці триває влаштування буронабивних паль на тунелі. Через будівельні роботи з 7 вересня до 25 жовтня на трасі "Київ – Одеса" перекрили дорогу у напрямку столиці. Рух транспорту здійснюється однією смугою правої проїзної частини у напрямку Одеси.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві розпочали підготовчі роботи з будівництва Оболонського пішохідного мосту зі сторони вулиці Прирічної на острів Оболонський. Також у Києві на час проведення ремонтних робіт частково обмежили рух транспорту на Південному мосту. З 24 серпня на Південному мосту розпочали заміну старих деформаційних швів. З цього дня рух автомобільного транспорту тут обмежено до 1 жовтня.

Читайте також, що у Києві підрядника, який виконував будівельні роботи на Подільському мосту через річку Дніпро, підозрюють у несплаті мільйонних податків.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися