У Києві на естакаді Південного мосту до зими обмежать рух

Водіїв попередили про чергове обмеження руху

У Києві до середини грудня частково обмежать рух транспорту на естакаді Південного мосту через продовження ремонтних робіт. Про попередили у комунальній корпорації "Київавтодор", передають "Коментарі".

Столичні комунальники продовжать міняти запори деформаційних швів на естакаді Південного мосту. Ремонт починали на початку серпня, зазначили в "Київавтодорі", та досі тривали під проїжджою частиною. На цей час Південний міст відкрили для транспорту.

З 2 жовтня на естакаді шляхопроводу дорожники працюватимуть на проїжджій частині. Ремонтні роботи на Південному мосту триватимуть роботи до середини грудня, зокрема, у напрямку лівого берега річки Дніпро. Комунальники працюватимуть над заміною кількох деформаційних швів до 15 грудня. Планують оновити від чотирьох до шести елементів споруди.

В "Київавтодорі" нагадали, що на Південному мостовому переході вже замінили 28 з 46 деформаційних швів. Під час чергових ремонтних робіт рух на естакаді буде знову частково обмежено.


Нагадаємо, у Подільському районі столиці триває реконструкція Андріївської вулиці. Через це на ремонтній ділянці перекрили рух транспорту з 4 вересня до 15 жовтня. Окрім того, на вулиці Чорнобильській завершують капітальний ремонт проїзної частини. З ранку 29 вересня на цій ділянці розпочнуть нанесення верхнього шару покриття. Дорожники працюватимуть від вулиці Академіка Єфремова до проспекту Перемоги. Ремонтні роботи за сприятливих погодних умов триватимуть до 9 жовтня. На цей час вулицю Чорнобильску перекриватимуть повністю або частково.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві на мосту Патона планують виконати масштабні відновлювальні роботи, проте початок реконструкції відкладено через проблеми з розробкою проєктної документації. Тим часом у Києві розпочали підготовчі роботи з будівництва Оболонського пішохідного мосту зі сторони вулиці Прирічної на острів Оболонський.

Читайте також, що під Києвом через річку Ірпінь будують тимчасовий об'їзд та готуються до капітального ремонту мосту.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися