У центрі Києва до жовтня перекриють рух транспорту (КАРТА)

Обмеження вводять через ремонтні роботи на дорогах

У двох центральних районах Києва через ремонтні роботи на дорогах перекриють рух транспорту. Про це водіїв попередили у комунальній корпорації "Київавтодор", передають "Коментарі".

У Подільському районі столиці триває реконструкція Андріївської вулиці, нагадали комунальники. Через це на ремонтній ділянці перекриють рух транспорту. Обмеження набудуть чинності з 4 вересня. Комунальники будуть оновлювати ділянку між вулицями Братською та Набережно-Хрещатицькою.

Рух транспорту на частині Андріївської вулиці буде перекритий до 15 жовтня. Об’їхати ділянку, де триватиме ремонт можна за схемою: вулиця Сагайдачного — вулиця Ігорівська — вулиця Братьска. У "Київавтодорі" нагадали, що ремонт доріг триває між вулицями Сагайдачного та Братською. Тут також перекрито рух транспорту.

picture 

Ще одне обмеження стосується Шевченківського району столиці. З 6 вересня через ремонтні роботи частково обмежать рух транспорту на Володимирському проїзді. Комунальники будуть ремонтувати пішохідний перехід біля будинку на вулиці Володимирська, 15. Зокрема, тут замінять старе покриття на червоно-білу бруківку. Рух транспорту буде перекритий до 27 вересня.

picture

Нагадаємо, триває будівництво транспортної розв'язки на трасі міжнародного значення "Київ — Чоп". Біля селища Стоянка серпні будівельники бетонували прогонову споруду. Через це на цій ділянці дороги обмежували рух транспорту. Зокрема, була закрита смуга в напрямку Львова, а рух в обох напрямках здійснювався по лівому проїзду. У вересні водіїв попередили про нові обмеження у столичному напрямку.

Окрім тогоу Києві на час проведення ремонтних робіт частково обмежили рух транспорту на Південному мосту. З 24 серпня на Південному мосту розпочали заміну старих деформаційних швів. З цього дня рух автомобільного транспорту тут обмежено до 1 жовтня.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві на мосту Патона планують виконати масштабні відновлювальні роботи, проте початок реконструкції відкладено через проблеми з розробкою проєктної документації. 

Читайте також, як будують Подільський міст на Русанівських садах та дивіться відео усієї споруди, зняте з висоти пташиного польоту.



Джерело: https://t.me/kyiv_traffic/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Александр

5 вересня 2021, 19:23

Естественно как всегда перекрывают в самый час пик потока!!! Только дыбилом нужно ббыть что бы перекрывать в это время года...а летом они видите ли заняты...ну дыбилы самые настоящие...а в итоге будет работать 3-4 человека и делать дорогу 5 месяцев...потому что откат!!! Откат решает все.. дыбилы!!!!!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися