У Києві перекриють Чорнобильську вулицю: подробиці

Обмеження вводять через ремонтні роботи

У Києві частково обмежать рух транспорту через ремонтні роботи на Чорнобильській вулиці. Про це водіїв попередили у комунальній корпорації "Київавтодор", передають "Коментарі".

Столичні комунальники повідомили, що на вулиці Чорнобильській завершують капітальний ремонт проїзної частини. З ранку 29 вересня на цій ділянці розпочнуть нанесення верхнього шару асфальтового покриття. Дорожники працюватимуть від вулиці Академіка Єфремова до проспекту Перемоги. Ремонтні роботи за сприятливих погодних умов триватимуть до 22:00 9 жовтня, зазначили у КП "Київавтодор". На час ремонту рух транспорту на Чорнобільській вулиці буде частково обмежений. Комунальники також не виключають повного перекриття руху.


Окрім того, у Подільському районі столиці триває реконструкція Андріївської вулиці. Через це на ремонтній ділянці перекрили рух транспорту з 4 вересня до 15 жовтня. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві на мосту Патона планують виконати масштабні відновлювальні роботи, проте початок реконструкції відкладено через проблеми з розробкою проєктної документації. Тим часом тривають будівельні роботи на розв’язці на трасі "Київ — Харків". Новий об’єкт дорожньої інфраструктури розташований на перетині двох автошляхів: "Київ — Харків" та "Дніпро — Решетилівка". 

Нагадаємо, у Києві розпочали підготовчі роботи з будівництва Оболонського пішохідного мосту зі сторони вулиці Прирічної на острів Оболонський, а на час ремонту у столиці частково обмежували рух транспорту на Південному мосту

Читайте також, що під Києвом через річку Ірпінь будують тимчасовий об'їзд та готуються до капітального ремонту мосту.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися