Станцію підготовки води в Обухові віддали під приватизацію (ФОТО)

Інфраструктурний об’єкт виставили на аукціон

В Обухові станція підготовки води виставлена на аукціон для приватизації. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Фонду державного майна України.

Станція підготовки води в Обухові є об'єктом незавершеного будівництва. Триповерхова споруда площею 1149,3 квадратних метри будувалася з цегли. У недобудованій будівлі відсутні підлога, двері, вікна, інженерне обладнання та оздоблення. Об’єкт розташований на вулиці Київська, 127 Є. Земельна ділянка під спорудою не сформована.

Відомо, що стартова ціна за приватизацію недобудованої станції підготовки води становить 561 тисяч гривень. Подати заявку для участі в онлайн-аукціоні можна до 21 жовтня. Торги з приватизації об'єкту незавершеного будівництва призначені на 22 жовтня.

Нагадаємо, київський завод "Більшовик", побудований у 1882 році, приватизують через відсутність у державі коштів на модернізацію. За свою довгу історію підприємство виробляло арматуру, обробляло гуму, мало машинобудівний комплекс з повного циклу та оснащало військову техніку, але зараз 20 з 24 цехів заводу простоюють. Аукціон з приватизації державного підприємства "Перший київський машинобудівний завод" призначили на 27 жовтня. 

Читайте також, чому Печерський районний суд Києва наклав арешт на 45 санаторних комплексів орієнтовною вартістю 5 мільярдів гривень



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися