Між Київською та Вінницькою областями почали ремонт дороги

Подробиці розповіли в "Укравтодорі"

Між Київською та Вінницькою областями вперше майже за півстоліття почали ремонтувати дорогу. Про це повідомили у Службі автомобільних доріг у Київській області, передають "Коментарі".

Ремонтні роботи почалися в рамках програми "Велике будівництво" на трасі "Біла Церква – Тетіїв – Липовець – Гуменне – /М-12/". Ця дорога єднає з районні центри Вінницької та Київської областей з прилеглими населеними пунктами, зазначили в "Укравтодорі".

Під час ремонту влаштують два шари асфальтобетону, зроблять водовідведення, укріплять узбіччя, встановлять нові дорожні знаки та нанесуть розмітку. Загалом планують відновити 31 кілометри дороги, з них 15 — до кінця 2021 року, решту — у наступному році. Зараз дорожники працюють поблизу населеного пункту Логвин. Роботи проводять в напрямку Білої Церкви. На цій ділянці фрезерують зношений асфальт та влаштовують нижній шар нового покриття.

У Службі автомобільних доріг у Київській області нагадали, що ремонтована траса проходить територією двох областей та має протяжність майже 170 кілометрів. До Другої світової війни це була ґрунтова дорога від Білої Церкви до Тетієва. Трасу з бруківки до Володарки побудували у 1950 році. Через десять років дорогу збудували до Тетіївського району, а у 1969-1973 роках від Білої Церкви до Тетієва на трасі провели капітальний ремонт та розширили проїзну частину до семи метрів.

Нагадаємо, у Києві триває будівництво станцій метро на Виноградар. Дивіться нове відео, зняте з висоти пташиного польоту.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві тривають активні будівельні роботи зі зведення Окружної дороги на Оболонь. На роботи на першій черзі будівництва уздовж всієї траси аж до берега річки Дніпро можна подивитись також з висоти. На відео можна спостерігати Богатирську та Прирічну вулиці, берег Дніпра, панорами Києва та кадри з будівництва нової дороги у теплий день осені.

Читайте також, як на трасі "Київ – Одеса" будують величезну транспортну розв'язку.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися