Як у Києві будують метро на Виноградар: нове відео з висоти

З’явилися нові кадри, зроблені з висоти пташиного польоту

У Києві триває будівництво станцій метро на Виноградар. Нове відео, зняте з висоти пташиного польоту, оприлюднив блогер Сергій Мухлинін, передають "Коментарі".

Автор кадрів показав, як тривають будівельні роботи зі спорудження лінії метро на Виноградар на проспекті Правди в районі середньої школи №242. Блогер зазначив, що уздовж відкритої частини будівництва практично не помітно змін.

 

Також можна побачити з висоти будівництво Сирецько-Печерської лінії метрополітену на вулиці Мостицькій. На кадрах, зроблених на будівельному майданчику, видно розібраний щит "Галина". Відео також дозволяє заглянути за паркани та подивитися, які роботи там ведуться зараз.

 

Раніше у "Київметробуді" розповіли, що майже завершили прокладку правого тунелю метро на Виноградар. Він з'єднає станції метро "Мостицька" і "Сирець". На всіх ділянках будівництва метрополітену Сирецько-Печерської лінії на станції "Мостиська" ведуться роботи з прокладанням інженерних мереж. В "Київметробуді" показали ексклюзивні кадри будівництва метро на Виноградар, зроблені в демонтажних стовбурах на станції метро "Сирець". 

Нагадаємо, у Києві з’єднали Виноградар та Академмістечко новим автобусним маршрутом. Автобус №103 "Проспект Свободи – вулиця Академіка Єфремова" курсує між Віноградарем та Академмістечком з серпня. Новий маршрут громадського транспорту у Києві запровадили на прохання мешканців столиці. Торік між Віноградарем та Академмістечком курсував експериментальний маршрут №102А та користувався значним попитом серед киян. Тому мешканці столиці просили владу повернути автобусний маршрут на постійній основі.

Дивіться також, як виглядало будівництво метро на Виноградар з висоти у вересні.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Надежда

24 жовтня 2021, 15:34

Создается впечаттление,что строительство метро на мервой точке

гость

24 жовтня 2021, 13:15

Дмитро, 100%

Piotr

20 жовтня 2021, 15:35

Вместо того чтобы давно открыть станции, нам еще несколько лет будут показывать как их строят.

Дмитро

20 жовтня 2021, 15:10

Олег, Для этого надо иметь голову а не грушу.

Олег

20 жовтня 2021, 12:53

Педалику стоило бы сьездить в Москву или в Стамбул и поучиться у тамошних меров, как надо строить метро в городе.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися